Storingsdiagnose

Auto diagnose

Iedere automobilist krijgt er wel eens mee te maken: brandende waarschuwingslampjes. 

Laat een storing op tijd controleren en indien nodig repareren. U voorkomt daarmee potentieel onveilige situaties en onnodig hoge reparatiekosten. 

Professionele diagnose apparatuur

Moderne auto’s zijn uitgerust met geavanceerde elektronica. Het opsporen van storingen wordt daardoor steeds vaker gedaan met behulp van professionele diagnose apparatuur. Bij Autofirst kunnen wij elke storing aan ieder merk of type auto uitlezen. 

Vakbekwame monteurs

In plaats van eerst onnodig onderdelen te vervangen dringen wij direct door tot de kern van het probleem. Met behulp van specialistische meetapparatuur wordt uw auto doorgelicht op mogelijke defecten. Onze vakbekwame monteurs zien aan de hand van de meetresultaten vaak snel welk onderdeel van uw auto de storing de veroorzaakt. Vervolgens adviseren wij u over de mogelijkheden om de storing te verhelpen en de kosten die daarmee gemoeid zijn.

Dankzij de Autofirst Auto diagnose bent u snel weer veilig onderweg.

Auto diagnose ook voor auto’s met fabrieksgarantie?

Jazeker! Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Dankzij deze verandering bepaalt u voortaan zelf door welk autobedrijf u reparaties of onderhoud laat uitvoeren, wanneer deze nog fabrieksgarantie heeft. Wij werken uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften. Dit betekent dat uw auto bij ons op de correcte manier wordt onderhouden zodat de fabrieksgarantie behouden blijft.

Goed auto onderhoud hoeft niet duur te zijn

Onze werkplaatsen zijn voorzien van professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software. Dit stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken te onderhouden en te repareren. Alle garages van Autofirst aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen value for money en hechten veel waarde aan persoonlijke service en een eerlijk advies.

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Autofirst garage

Uw Autofirst garage. De kwaliteit van nu, met de service van toen!

1. Betaalbaar onderhoud 

2. Goed opgeleide monteurs

3. Persoonlijke aandacht en advies

4. Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen

5. Gratis 24/7 professionele hulp bij pech onderweg