Over ons

Jos Hoogsteder, de huidige eigenaar van Garage Hoogsteder, wist als klein jongetje al dat hij automonteur wilde worden. Naarmate hij ouder werd, kwam daar de ambitie om een eigen garagebedrijf te starten bij. De appel viel niet ver van de boom want ook vader Ruud Hoogsteder was automonteur in hart en nieren.

Vader en moeder Hoogsteder zagen de ambitie van hun zoon wel zitten. Daarom besloten ze de handen ineen te slaan en samen een bedrijf te beginnen. Na even zoeken werd in het geboortedorp van vader Ruud een geschikte locatie gevonden. In 1983 werd Garage Hoogsteder opgericht. Op de huidige lokatie in een oud pand van een voormalig transportbedrijf. Een echte dorpsgarage. In 1997 werd het bedrijf helemaal overgedragen aan Jos.

Van binnen een bedrijf met de nieuwste technieken en een gedegen kennis. Van buiten een verouderd bedrijf, dat hard toe was aan een facelift. En die facelift krijgt het. Na de nodige drempels wordt er in april 2006 gestart met de bouw van ons nieuwe bedrijf. Op 24 November 2007 is de opening. We zijn heel trots op ons bedrijf, dat uiterlijk zowel van buiten als binnen voldoet aan alle eisen van deze tijd. Ook zijn we trots dat we de sfeer van de oude dorpsgarage hebben behouden. Onze klanten zijn nog steeds welkom in de werkplaats en mogen met monteur overleggen. Ook kunnen ze het kantoor binnenlopen als er vragen zijn of om even een praatje te maken. En dat doen ze dan ook.

Wij verkopen occasions en nieuwe auto’s. Repareren en onderhouden ze. Tevens kunt u bij ons terecht voor APK-keuringen en voor verkoop en montage van onderdelen en accessoires. Ook kunt u uw auto bij ons laten reinigen.
Occasions worden compleet met een grote beurt afgeleverd en de daarvoor in aanmerking komende auto’s worden onder BOVAG-garantie verkocht. Het service-gehalte bij ons ligt hoog. Wij denken mee met de klant, zeker als het om de prijzen gaat.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over AutoFirst Hoogsteder.
Tevens ontvangt u ook tips, acties en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden.

Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

Autopech? Met de AutoFirst mobiliteitsgarantie bent u altijd goed geholpen!

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Klik hier en start een gesprek via WhatsApp! Of kom langs voor een bakje koffie natuurlijk.

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk alle occasions van AutoFirst Hoogsteder

Lees meer