Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 222 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

7
Raymond Beneden leeuwen
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 6
Goed geholpen met de aankoop van mijn occasion. Goede inruilprijs ontvangen. Misschien iets teveel betaald voor occasion maar heft elkaar op! Zeker een aanrader vriendelijke mensen en nette auto’s staan.
9
Henk Peters van Ton Eemnes
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
resultaat gericht in woord en daad.
10
jan oosterhout
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
regt door zee
9
Simon Hendrik Ido Ambacht.
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Goed bedrijf ging voor een BMW cabrio kijken stond er netjes bij al mijn vragen werden beantwoord met duidelijk uitleg .proef rit gereden was niet bekend in de buurt dus een route uitleg gekregen met een stukje snelweg dat vondt ik zeker fijn. Na de proef rit tot een koop overeen gekomen kon de auto na een week ophalen en alles zoals afgesproken uitgevoerd. En met 6 maanden bovag garantie. En het is echt een Familie bedrijf .
10
M.J. Scholtens Nijmegen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Allemaal even vriendelijk en helpen met alles mee denken.
8
Martijn Boelhouwer Bennekom
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Prettige en toegankelijke contact, duidelijke informatie
8
Carin Rheden
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Goede service, snel geholpen. Nette auto gekocht
10
Maikel en Astrid Weert
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Via internet hebben we een Hyundai I10 gezien bij Autofirst Hoogsteder. Via email contact gehad. Er werd snel en adequaat gereageerd op een indicatie voor inruil van onze auto. Vervolgens gaan kijken. Het is een mooi en professioneel gebouw. Klantvriendelijk ontvangst. Een proefrit gemaakt en bij terugkomst de inruil besproken. Deze was exact zoals de indicatie en volgens ons een nette inruilprijs. De I10 hebben we de week erop opgehaald, omdat deze werd afgeleverd met een afleverbeurt, nieuwe apk en 6 maanden Bovag garantie. Zelfs bij ophalen was de auto half vol getankt met brandstof. Voor ons voelde het betrouwbaar en we hebben er vertrouwen in dat als er iets is met de I10, dat het dan netjes opgelost gaat worden.
10
Welmer Lent
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Eerlijk en persoonlijk advies gekregen
10
Willy Grave
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
In onze langjarige contacten is er nooit een probleem geweest. Wij, mijn overleden echtgenoot en ik hebben al onze auto's bij deze garage gekocht en in onderhoud gehad. Zelfs nu ik op een grotere afstand woon, rijd ik nog speciaal naar deze garage, omdat zij mij 100% zekerheid geven. Ik kom er graag! 5
laden...